Schilderwerk.

Particulier.

Voelt u zich thuis in uw eigen huis? Kleuren die bij u passen verhogen het woongenot.

Bedrijf.

Maak het schilderwerk zo strak als uw bedrijfsprocessen. Uw klanten letten hierop.

Projecten.

Waar we trots op zijn

Van het sauzen van een wandje in een tussenwoning in de Zuidwijken tot het schilderen van de buitenkant van een monumentaal pand in de binnenstad van Zutphen, op iedere schilderklus die wij leveren zijn we apetrots.

Onderhoudsplan.

Wij zijn er heel eerlijk in. Wij worden graag uw vaste schilder voor de rest van uw leven. En dat is niet alleen in ons eigen belang…

Schilderwerk aan de buitenzijde van uw huis krijgt te maken met alle soorten weersomstandigheden. Geleverde schilderklussen moeten regen, zon, kou, hitte en hagel weren. Om deze reden werken wij een onderhoudsplan.

Na oplevering van ons werk inspecteren wij periodiek de staat van de lak en werken wij dit bij tot het buitenwerk opnieuw in de lak moet worden gezet.

Wat u hiervoor moet doen? Helemaal niets, wij melden ons vanzelf.

Uw huis wordt perfect in de lak gezet en naar uw tevredenheid opgeleverd.

De lak wordt geïnspecteerd en waar nodig bijgewerkt. Waarschijnlijk kan het geverfde werk er nog wel een paar jaar tegenaan.

Meestal is na zes jaar aan te raden om uw huis opnieuw in de verf te zetten. Omdat wij zelf de basis goed hebben aangebracht is de schilderklus vaak voordeliger dan de eerste keer.

Uw gegevens.

    Afspraak maken.

    Wij nemen contact met u op

    U kunt uzelf natuurlijk goed voorbereiden door op internet te zoeken naar het door u gewenste schilderwerk .

    Wij zijn er echter van overtuigd dat wij u in een persoonlijk gesprek in veel kortere tijd kunnen informeren. Maak daar gebruik van, het kost u niets.