Glasmontage.

Assortiment.

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten isolerende beglazing: normaal isolerend glas, maar ook HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. In sommige situaties is het niet mogelijk om isolerend glas te plaatsen. Dan bieden voorzetramen veelal een uitstekende oplossing om de koude buiten te houden.

Bij oudere panden, waarvan het aanzien zoveel mogelijk intact moet blijven, is het mogelijk om de bestaande oude kozijnen met vaste ramen geschikt te maken voor isolerende beglazing zonder dat dit het visuele aspect aantast. Wij kunnen dit ter plekke voor u bekijken en u een oplossing bieden.

Kiezen voor isolatieglas betekent kiezen voor lagere energiekosten.

Vacuümglas is een super dunne dubbele beglazing van twee glasbladen hierbij is één is bekleed met een isolerende coating. Vacuümglas is met name geschikt als u een monument of oude woning van (betere) isolatie wilt voorzien.

Monumentale panden vragen om monumentenglas (jong klassiek) waarbij de historische oude uitstraling van het pand blijft behouden.

HR++ glas is isolerend dubbelglas, bestaande uit twee glasplaten die door een afstandhouder (zoals een metalen kader) aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. Vervolgens zijn de randen van het glas afgesloten met een speciale kit zodat er een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Bij HR++ glas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het extra isoleert.

Draadglas is een soort glas met daarin, als wapening, metalen draden in een meestal vierkant rasterpatroon. Het gaaswerk houdt bij breuk van de ruit de glasscherven bijeen.

Inbraakwerend glas is een variant binnen het veiligheidsglas dat moet voldoen aan specifieke duurzaamheid met betrekking tot een direct inslag. Het inbraakwerende glas is anti-vandalisme, dat wil zeggen bestand tegen het herhaald inslaan of ingooien met harde voorwerpen.

Wanneer u thuis over kostbare spullen beschikt of wanneer u simpelweg zeker wilt zijn van de veiligheid binnenin uw huis, is het raadzaam om veiligheidsglas aan te schaffen.

In overleg zijn andere soorten glas leverbaar.

Projecten.

Waar we trots op zijn

Wij leveren onze ramen en ruiten aan particulieren en bedrijven in Zutphen, Warnsveld, Brummen en omgeving.

Calamiteiten.

Raam kapot? Wij helpen u snel!

  Uw gegevens.

   Afspraak maken.

   Wij nemen contact met u op

   Voor een glasvraag die minder urgent is.